akarmi2

akarmi2

Naplemente mánia

2010. június 19. - Missred

 

Már írtam róla. Nem tudom elképzelni, hogy valaha is megunnám. Valószínűleg azért, mert mindig a lelkemre hat. Megfoghatatlan és nem tudom megfogalmazni, hogy milyen az érzés, amit kivált belőlem. Odavagyok érte, imádom, mániákusan szeretem és képes vagyok az utolsó napsugárig bámulni. Teljességgel tölt el.

 

naplemenés a konyhából szemlélve - mániákusan imádom

 

Ilyenkor, amikor estefelé besüt a konyhába a nap, minden tiszta arany színben úszik. Megcsillan az ablak üvegén, a függöny apró szövésén, és épp úgy néznek ki a napsugarak, mintha apró gyémántmorzsákat fújt volna rá valaki. Pár pillanat csak az egész. Utána a gyémántok aranyporrá válnak, a benti arany szín pedig mézzé. Sokszor úgy érzem, elolvadok. Boldogság tölt el és nem győzöm csodálni.

 

naplemenés és aranyfolyam :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr506591471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása