akarmi2

akarmi2

Samsung flanc

2009. július 17. - Missred

 

Megrendeltem szerdán, sőt ki is fizettem! Hurrá! 1-2 hét múlva szállítják. Hogy mit?

Vegyük sorba. Már csak azért is, hogy láthassuk, milyen igaz a mondás: minden rosszban van valami jó!

Összetörte ugyebár a szomszéd az autót. Illetve, mint kiderült a szomszéd volt. Szerencsére aláírta a papírt. A biztosító fizetett rá. De mivel jó barátaim és jó kollégáim vannak, picike pénzből megcsinálták nekünk az ótót. Szerencsére

Év elején kaptunk a cégnél vásárlási utalványt. Azt a fajtát, amit kevés helyen lehet levásárolni. De legalább nem keveset, szerencsére.

Namost: megjött a lóvé a kocsi után a számlánkra, meg mellétettük az utalványt, és egy szép kis jószágra cseréljük a mostani motyógépünket. Ilyenre ni:

a leendő új családtagunk :))) remélem gyorsan-gyorsan

És nemcsak szép lesz a kicsike, hanem okos is, ügyes is meg praktikus is. A mostani zanussinak nincsen semmi baja, bár ez fura, mert már nem mai csirke. De szépen és jól mos. Reményeink szerint továbbadjuk és még sok örömet fog szerezni. Neki nem volt neve, de az újnak ki kell találni valami frappánst. Még töröm rajta a fejem.

Nem tudtam a netről egy értelmes képet találni a régi gépről. De azt olvasom, hogy rengetegen keresnek hozzá használati utasítást. Miért? Minden rajta van a mosószeradagoló elején. Amúgy nekem van hozzá ám   De olyan egyszerű, mint a pofon. Remélem, hogy szeretni fogja a leendő gazdája is.

Hát nagyon várom. És ugye? Minden rosszban van valami jó

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr386591373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása