akarmi2

akarmi2

Tartozás

2010. január 13. - Missred

 

Az asztal új ruhája most került pikcsör formátumba. Na jó, kicsit megkésve, de ettől még tök büszke vagyok magunkra, hogy végre megcsináltuk.

Leginkább persze Apára, mivel azért ez erősen férfi munka volt ám. Azt is megmondom, hogy nem hittem akkor, hogy egy délután alatt összehozza De sikerült. Kentem, pácoltam, és napokig szagoltuk a büdöst... aztán végül kimúlt a szag.

Most meg csak gyönyörködünk benne. Azér' láccik, hogy milyen necces a hely, ahova be kell férnie, ugye? Nahh... azért épp jó a méret

ilyen lett a régi leharcolt asztal, felújítás után :)))

A székeink már úgy dereng szerepeltek valahol, csak akkor még natúr színben. Most már Szélvész (jobbra) és Rudolf (balra) bundája is passzol az asztalhoz. De ugyanúgy kukucskálnak az asztalra, mint eddig

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr416591425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása