akarmi2

akarmi2

Ötven árnyalat - minden mennyiségben

2013. január 07. - Missred

 

Annyi minden történt velünk tavaly óta, mióta nem írtam ide, hogy felsorolni csak címszavakban tudom.
Volt nézelődés, válogatás, döntés, előleg fizetés, szerződéskötés, építésvezető-kivitelező-gépész-hajkurászás. Redőnyös, burkoló, klímás, villanyszerelő, riasztós profizmus, digis, kukáscég jófejség. Asztalostól megőszülés, sírás, veszekedés, elégedetlenség. Kiköltözés, beköltözés, becsomagolás-kicsomagolás, 2 hét múlva rend, tisztaság (kivéve asztalos által készített bútorok), digitv-diginet flottul, kerítés alap elkészülés, szar kocsibeálló, hűtőcsere kocsiban, kocsibeálló kijavíttatás, kert felásás, gereblyézés, fűvetés, locsolás, rácsodálkozás. Kéménykupak, új asztalos (majd januárban), oldalsó léckerítések, utcafronti vaskerítés, kapu (végre), madáretető, pár hét múlva kulcs és birtokbaadás, átjelentkezés önkormányzatnál és dokinénihez. Elmü plomba, Tigáz levelezés. Karácsony családostul, a legszuperebb :) Szilveszter, csülök, pezsgő, újév, lencse, szusszanni kellene. :)

Szóval eseménydús év volt a tavalyi, szerintem idén kipihenjük. Viharos, kiborító, hisztis, idegesítő, néha őrült, aztán örülős, végrekészevan év volt. Egy kicsit kevesebb idő jutott magunkra, pihenésre, olvasásra. Nagyobb volumenű olvasmányba nem is kezdtem, de azért volt, amit egyszerűen muszáj volt elolvasnom.

Szóval még tavaly gyorsan elolvastam E. L. Jamestől a Szürke, a Sötét és a Szabadság ötven árnyalatát. Mindenkinek ajánlom a könyveket, nem csak csajoknak! Igen, van egy kis amerikai bestseller-íze, de hát másképp ott nem lehetne eladni könyvet. Ha ezen túllépünk és a sorok közt is tudunk olvasni, akkor egy igazi, vérpezsdítő élménnyé válik, amit nem lehet letenni. Alig várom, hogy megfilmesítsék.
Egyik barátnőmmel beszéltem telefonon, amikor szóba hozta a könyvet és ő olyan frappánsan fogalmazta meg a választ a kérdésemre, hogy vajon pasik miért nem olvassák ezt? Azt mondta, hogy azért, mert mind azt hiszik, hogy ők a királyok az ágyban és a szex a kisujjukban van, ha elolvasnák rájönnének, hogy *!&@§* szinte semmit sem tudnak az igazi szexről :)
Egyet kellett vele értenem, bár igazán nem lehet okom panaszra. Mégis. Uraim! Tudjátok miért olvassátok el? Azért, hogy ha szeretitek a kedveseteket, megtudjátok, hogy ő mit szeretne, mire vágyik. És nem... ne higyjétek azt, hogy el fogja mondani. Nem fogja elmondani, mert ez nem olyan dolog, amit el kellene, hanem amit nektek tudni kellene. Nem a kisujjatokból, hanem zsigerből. 
Igazán nem bántás, de tanulni sosem késő. Eltekintve attól a pár százaléknyi nőtől, akik attól gerjednek be, hogy irányítani akarnak, a nagy többség - akármennyire is feminipunci (ez másik barátnőmtől tanult szó;) ) - akármennyire romantikus alkat is, odavan az irányításért. Próbáljátok ki. De ami fontosabb, olvassátok el, mert tanulságos.  

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr236591543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása