akarmi2

akarmi2

Kétheti asztaldísz

2010. október 27. - Missred

 

Tényleg! A középső virág még anyutól van a kerti csokorból, amit két hete hoztam. A többi, a csodás, illatos krizantémok pedig az erkélyemről. Oldalsó ágakat csíptem le a fal mellől és remekül érzi magát idebent is. Jó sokáig csodálhatjuk ezt a kis csokrot. A titok, hogy minden nap friss vizet kap, lemosogatom a virágszárakat, nincs a vízben levél, ami rothadásnak indulhatna és pár naponta vágok 1-2 mm-t is a szárukból. Imádom, annyira szeretem a krizantémot, hogy gondolkodom, lecserélem a kedvenc virágomat - porcelánfehér rózsa - krizantémra.

ugyehogyugye?

Ha egyszer mégis lesz egy kis kertem, akkor minden szélen lesz krizantém benne. Lesz magas és közepes és kicsi meg törpe is. Szépek és harmonikusak lesznek és egész ősszel virágoznak majd. Ja és imádni fogom őket és mindig lesz a házban is egy csokorral, hogy érezzem az illatukat odabent is.

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr266591495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása