akarmi2

akarmi2

Klímatizált diliház

2008. július 11. - Missred

Végre, végre végre! Elértük nagy nehezen, hogy két és fél év után,klímát szereljenek napos irodánkba.

Tavaly - emlékszem :) és remélem már csak emlék marad :) - olyan meleg volt itt bent, hogy vödörbe vizet tettem és olykor abba lógattam a lábam a pult alatt. Nevetségesnek tűnhet ez 2007-ben, de nem volt más. A pulton 38°C-ot mértünk.

Idén jött egy lehetőség, hogy az időközben már nem használt étkezőből két használt klímát átszereltessünk ide. És ma végre valahára itt libegnek a fiúk a létrákon és bűvölik a víz- és gázcsöveket, bújkálnak az álmennyezet felett, alatt és mindenhol, hogy hétfőn már hüsi legyen, mire jövünk. :)

Olyan minden, mint a diliház. Közben persze sokan jönnek a pénztárhoz, meg hozzánk is, mindenki bújkál a létrák alatt is, mintha egy akadálypálya lenne. Felhangosítottam a rádiót a jobb hangulat kedvéért, de csak fúrás után. Totál nyári, pénteki hangulat uralkodik, mint egy igazi diliházban :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr886591217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása