akarmi2

akarmi2

A hétvége meglepetése

2011. január 30. - Missred

 

Csak mutatom Réka unokahúgomék Benedek fiát és a Kedvesem, akik valami rejtélyes oknál fogva férfias barátságot kötöttek szombaton egy színes dömper közbenjárásával, amikor nagypapám 97. szülinapját ünnepelte a család:

 

Apácska és Benedek

Sajnos nem volt nálam fényképelőmasina, így csak telcsivel kattintottam le őket. Apácska mosolyogva, Beni nagy komolyan figyelte, hogy mi a fenével vacakolok az orruk előtt.

Amúgy a buli jó volt, itt is isten éltesse a papámat! Szuper volt a kaja, köszi Zsófi és Öcsi. Az sörben sült oldalas és a brokkolis kukoricasaláta szerintem mindent vitt! Azért ha jól láttam sokan odavoltak a májas és aszalt szilvás, baconbe göngyölt csirkemell falatokért és a töltött káposztáért is. Szóval gratula!
Nem mellékesen gratulálunk Flóra unokahúgoméknak is, mert Eszter kislányuknak megszületett Máté öcsikéje. Méghozzá 26-án. Így papa egy nappal a 97. szülinapja után háromszoros dédnagypapa lett. :) Majdnem egy évszázad van köztük, ahogy keriapu fogalmazott. Fantasztikus, nem? Elképesztő, hogyan lehet ennyit élni, szinte fel sem fogható.

Persze a romokat rendesen otthagytuk a házigazdáknak, de mentségükre: van mosogatógépük :)))

A bejegyzés trackback címe:

https://akarmi2.blog.hu/api/trackback/id/tr436591507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kecsege 2011.02.01. 15:06:38

Aranyosak mind a ketten:) Puszi
süti beállítások módosítása